Beoordeling 9 gebaseerd op 55 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Gepolijst 

Gepolijst

 

Onze collector verzameling kent ook prachtige stukken welke gepolijst zijn. Het kunnen grote stukken Roze kwarts zijn of bijvoorbeeld Bergkristalpunten. Deze bijzondere gepolijste mineralen staan allen opgesteld in onze showroom. Al deze stukken zijn redelijk betaalbaar maar het word natuurlijk steeds lastiger, omdat alles flink duurder is aa...

 

Onze collector verzameling kent ook prachtige stukken welke gepolijst zijn. Het kunnen grote stukken Roze kwarts zijn of bijvoorbeeld Bergkristalpunten. Deze bijzondere gepolijste mineralen staan allen opgesteld in onze showroom. Al deze stukken zijn redelijk betaalbaar maar het word natuurlijk steeds lastiger, omdat alles flink duurder is aan het worden door de huidige dollarkoers.

Elke maand wordt onze collectie meer uitgebreid en blijven we altijd weer op zoek naar betaalbare gepolijste stukken.

Onze collector items gepolijst komen vanuit de gehele wereld. Landen zoals:

- Brazilië
- Peru
- Pakistan
- China
- Zuid-Amerika
- Marokko

Dit zijn de bekendste landen waaruit groothandel Ruben Robijn importeert, maar ook andere landen weten groothandel Ruben Robijn te verassen met hun prachtige mineralen.

Kwaliteit
Collector items kunnen erg verschillen van kwaliteit. Wat de één mooi vindt, vindt de ander maar niks. Zo kan het voorkomen dat prijzen enorm kunnen verschillen. Voor topstukken worden ook topprijzen gevraagd. Bij groothandel Ruben Robijn is de prijs slechts van 1 gegeven afhankelijk en dat is onze inkoopprijs. Hoe gunstiger wij het inkopen, des te gunstiger is de prijs voor u. De inkoopprijs bepaald de verkoopprijs. Er wordt geen extra toeslag berekend omdat het elders duurder is. Het komt dus vaak genoeg voor dat u tegen een meer dan billijke prijs een collector item kan inkopen.

Showroom
Groothandel Ruben Robijn heeft al zijn collector items uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de collector items direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij groothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij groothandel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel of praktijk samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Prijzen
Alle vermelde prijzen bij mineralen en edelsteen groothandel Ruben Robijn zijn inkoopprijzen voor de retailers zoals : winkels, markthandelaren, natuurwinkels, therapeuten en wederverkopers.


Contactgegevens
Groothandel Ruben Robijn BV
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
info@rubenrobijn.nl

Openingstijden

Maandag

9.00 - 17.00 uur

Dinsdag

9.00 - 21.00 uur

Woensdag

9.00 - 17.00 uur

Donderdag

9.00 - 17.00 uur

Vrijdag

9.00 - 17.00 uur

Zaterdag

uitsluitend op afspraak.

Meer
Toont 1 - 28 uit 30 items

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen

  • Social Media

  • GRATIS BEZORGD VANAF € 250,00

    Snelle levering

    Kundige klantenservice

    Niet goed, geld terug!