Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Edelsteen hangers

Edelsteen hangers


Vele duizenden edelsteenhangers hebben wij voor u op voorraad. Deze bijzondere edelsteenhangers hebben wij in vrijwel alle beschikbare mineralen en edelsteen. Er bestaan bij ons zes hoofdgroepen:

- Edelsteenhangers met metaal
- Edelsteenhangers met zilver
- Harthangers
- Doorboorde hangers
Druppelhangers
- Overige hangers

Edelsteenhangers
Het dragen van edelsteenhangers is een eeuwen oude traditie, vaak werd het gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefende op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben. En dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, dat ook uit trillingen bestaat, positief beïnvloed.

De juiste edelsteenhanger kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Er zijn een paar hulpmiddelen om een edelsteen/mineraal uit te zoeken.

Meer weten weten over het kiezen van de juiste edelsteen?
Klik hier. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.