Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Orgonite by Anja

Orgonite by Anja


Orgonite Art

Een simpele mix van kunsthars, aluminium- en kopervijlsel, kristallen en metaaldraad, zijn in staat om de Orgonite-technologie in gang te zetten. Doordat de kunsthars krimpt tijdens het drogen ontstaat er druk op de edelstenen, er ontstaat nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos) Het zet negatieve energie om in positieve energie. Het versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten 50 tot 1000 maal. Een orgonite werkt continu, je hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen.

Orgonite wordt in vele vormen gemaakt van kunsthars met metalen en kristallen. De vorm van de Orgonite is feitelijk niet heel essentieel, maar heeft wel zijn eigen vorm van uitstraling. Een stevige Orgonite kan een heel huis opschonen van negatieve energie! Elke vorm voldoet daarbij, waarbij je kunt uitgaan van ‘hoe groter, des te beter werkt ie!’! De Piramide vormen zijn prachtig om in huis te plaatsen.

Het is duidelijk dat Orgonite een positief effect heeft op het menselijke lichaam, zowel in fysieke zin als in energetische zin. Levensenergie die vrij kan vloeien creëert geluksgevoelens, balans en harmonie.

Het dragen van een Orgonite of er een in je huis hebben is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geharnaste energievelden worden schoongemaakt! En natuurlijk hangt het effect van deze Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je gepantserde energieblokkades. Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, waardoor het lijkt alsof er niets gebeurt! Maar het WERKT ALTIJD! Ook wanneer je in een omgeving werkt die een boel negatieve energie bevat, zoals kantoorgebouwen die vaak rigide, strak en levenloos zijn en/of er veel technische apparatuur in je huis aanwezig is die schadelijke energie uitstralen.
Naast alles wat Orgonite voor je doet zijn het met de handgemaakte kunstwerkjes, er kunnen daardoor kleine imperfecties zijn in het eindproduct. Dit heeft geen invloed op de werking.
 
Deze orgonites worden gemaakt door Anja de Vaal. Op deze artikelen kan geen extra korting gegeven worden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.