Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1277 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sieraden maken

Benodigdheden om sieraden mee te maken.


Hier vindt u alle benodigdheden waarmee u uw eigen sieraden kunt maken. Deze groep is nog in opbouw, maar we hopen daar snel verandering in te brengen dus hou het in de gaten!

  • Rijgmaterialen
  • fournituren
  • slotjes
  • buigringen
  • kalotjes
  • etc.Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn worden de massage-artikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.