Beoordeling 9 gebaseerd op 1154 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Orgonite by Joke 

Orgonite by Joke


Deze Orgonite producten komen van Joke en Ronald van Polen. De Orgonite piramide is één van hun meesterwerken. In deze vorm hebben zij verschillende metalen (koper en ijzer) plus de drie eenheid met de mineralen Amethist, Roze kwarts en Bergkristal samengebracht in de giethars waardoor er energie vrijkomt. Deze ingrediënten hebben zij ook in onz...


Deze Orgonite producten komen van Joke en Ronald van Polen. De Orgonite piramide is één van hun meesterwerken. In deze vorm hebben zij verschillende metalen (koper en ijzer) plus de drie eenheid met de mineralen Amethist, Roze kwarts en Bergkristal samengebracht in de giethars waardoor er energie vrijkomt. Deze ingrediënten hebben zij ook in onze hartjes (7 x 2 cm) verwerkt en zelfs in een armband.

 

In de bol kaarshouder van epoxy hebben zij verschillende edelstenen, bladgoud en zilverblad verwerkt. Deze bollen zijn ware kunstwerkjes, bijna onderwaterwerelden, je kan er uren naar kijken en iedere keer doe je nieuwe ontdekkingen op. In de avond met een brandende kaars in het midden van de bol heb je weer een hele andere beleving. Het blijft boeien!

 

Naast deze bijzondere objecten, heeft Ruben Robijn mineralenparadijs ook enkele hangers uit hun sieradenlijn. Eén van de hangers is gevuld met versnipperde Gulden biljetten. Wie weet brengt het wel financiële voorspoed? 

 

As verwerking

In alle epoxyproducten kunnen zij as verwerken. Personalisering is hierbij erg belangrijk.

Neem met ons contact op voor doorverwijzing.

Meer
Toont 1 - 18 uit 18 items