Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Oorhangers

Oorhangers

Edelstenen oorhangers

Is het de eenvoud van edelstenen oorhangers die ze zo bijzonder maken of is het de werking van de gebruikte edelstenen in zo een oorhanger. Wie gaat het zeggen? 

Maar een ding is zeker, alles wat puur natuur is komt natuurlijk altijd goed tot uiting in je oor toch? Mooie zuivere edelstenen en prachtig van kleur maken jouw oorhanger al gauw bijzonder. 

De oorhangers van Ruben Robijn zijn betaalbaar en van goede kwaliteit en ze zijn niet te zwaar. Zodat je niet met pijn in je oren rond loopt. 

De oorhangers komen vanuit India en Duitsland en zijn van 100% natuursteen gemaakt. 

Disclaimer
Edelstenen en mineralen nemen nooit de plaats in van medisch personeel of medicijnen. Ondanks de magische en helende werking kunnen deze mineralen nooit een dokter vervangen. We wijzen u erop om bij gezondheidsproblemen eerst uw huisarts te raadplegen. 

Kwaliteit
Edelsteenwinkel Ruben Robijn koopt zijn sieraden in op de internationale markten en zo komen onze sieraden uit vele landen. De belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië.

Showroom
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn staan alle sieraden compleet uitgestald in onze showroom van 1000 m2 op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt elk sieraad vasthouden en bekijken, uitzoeken, afrekenen en direct meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Prijzen
Alle vermelde prijzen bij mineralenparadijs Ruben Robijn zijn inkoopprijzen voor de retailers zoals: winkels, markthandelaren, natuurwinkels, therapeuten en andere wederverkopers.

Contactgegevens
Edelsteen en mineralen groothandel Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E: [email protected]l

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.