Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1281 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Oorstekers

Oorstekers

De juiste edelsteen Oorstekers kiezen

Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt een set oorstekers cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen ( oorstekers) bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen Oorstekers uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. 

Oorstekers
De ene oorsteker is de andere niet. Het kan de edelsteen zijn die je aantrekt, vorm, kleur of het totaal plaatje. Jij als ontvanger of je het mooi of werkzaam vindt. Ruben Robijn heeft een kleine collectie oorstekers en wellicht zit er wat voor je bij. 


Disclaimer
Edelstenen en mineralen nemen nooit de plaats in van medisch personeel of medicijnen. Ondanks de magische en helende werking kunnen deze mineralen nooit een dokter vervangen. We wijzen u erop om bij gezondheidsproblemen eerst uw huisarts te raadplegen. 

Kwaliteit
Ruben Robijn koopt zijn sieraden in op de internationale markten en zo komen onze sieraden uit vele landen. De belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië.

Showroom
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn staan alle sieraden compleet uitgestald in onze showroom van 1000 m2 op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt elk sieraad vasthouden en bekijken, uitzoeken, afrekenen en direct meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Prijzen
Alle vermelde prijzen bij mineralenparadijs Ruben Robijn zijn inkoopprijzen voor de retailers zoals: winkels, markthandelaren, natuurwinkels, therapeuten en andere wederverkopers.

Contactgegevens
Edelsteen en mineralen groothandel Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E: [email protected]l

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.