Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1281 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Obelisken en punten

Obelisken en punten

Edelsteen obelisken en punten

Een edelstenen punt of obelisk is een zeer krachtig hulpmiddel om gericht met energie te werken. De punt van een obelisk  trekt energie uit de kosmos aan die wordt afgegeven via de basis (onderkant) van de punt. Punten en obelisken hebben, alleen al door hun vorm, sterk genezende eigenschappen. Ze doen de vitaliteit toenemen, kunnen pijn doen verdwijnen. Bij migraine- of hoofdpijnklachten kan de obelisk-energie zeer heftig en helend werken. Eén of meerdere obelisken onder het bed geplaatst kunnen bijzondere effecten teweeg brengen. Sommige mensen kunnen door het sterke energieveld onder het bed de eerste paar nachten niet of nauwelijks slapen. Heel snel echter volgt een betere nachtrust en verbetering van bepaalde klachten. Ook op geestelijk vlak kunnen er dingen veranderen bij dagelijks gebruik van een punt of obelisk.

Wij verkopen punten en obelisken in de navolgende mineralen:

Amethist
Bergkristal
Agaat
Labradoriet
Lapis lazuli
Opaliet
Roze kwarts
Shungite

In geslepen en gepolijste vorm heeft mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn een aardige collectie op voorraad. Voorbeelden van andere gepolijste mineralen en edelstenen:

Kwaliteit
Bij edelsteenwinkel Ruben Robijn worden de gepolijste mineralen en edelstenen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralenparadijs Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Edelsteen groothandel Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674

Filteren op

Prijs
0 2360
Edelsteen
more... less
Herkomst
more... less
Maat
more... less
Filter

Aanbiedingen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.