Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

By Kanchan luxe sieraden

Sieraden By Kanchan

Kanchan is een jonge Indiase ontwerpster. Ze is geboren in Jaipur en komt uit een familie van edelsmeden. Haar liefde voor juwelen ontdekt ze nadat ze sieraden erft van haar oma. Ze gaat werken als grafisch ontwerpster bij een juwelier en daar raakt ze gefascineerd door de schoonheid en intense kleuren van edelstenen. Ze neemt ontslag en schrijft zich in voor de studie 'Jewelry Designer' bij het gerenommeerde Gemological Instute of America. Daarna volgt ze nog de studies CAM/CAD en wax snijden bij IIGL in Mumbai. 


Inmiddels heeft Kanchan een eigen stijl ontwikkeld. Edelstenen zijn kleurrijk en mooi in hun eenvoud en dat is wat Kanchan graag met u wil delen in haar ontwerpen. De sieraden zijn gemaakt van een hoog gehalte zilver (925) en zijn allemaal one-of-a-kind. Wanneer u een sieraad van haar aanschaft is het dan ook handgemaakt, origineel en uniek.

  • edelsteenkettingen
  • edelsteenringen
  • edelsteen oorbellen
  • edelsteen oorstekers
  • edelsteen hangers
  • edelsteen armbanden


Deze sieraden zijn met ingang van 1 juni 2017 te verkrijgen bij Ruben Robijn mineralenparadijs in de winkel in Duiven en in onze webshop. Deze artikelen vallen niet onder de kortingsregeling voor bedrijven.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.