Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1277 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Interieur design

Interieur design

Groothandel en mineralenparadijs Ruben Robijn heeft een zeer interessante collectie aan 'Interieur design' stukken staan in zijn showroom. Van pronkstuk tot museumstuk. Inmiddels hebben wij al een aardige mineralen collectie opgebouwd met meer dan 250 wisselende stukken. Alle mineraal stukken zijn uniek, je vindt nergens een zelfde artikel.

We vullen onze edelsteen interieur design collectie constant aan zodat het aanbod erg uitgebreid blijft. We zijn altijd weer op zoek naar mooie en unieke items voor in je woning of kantoor.

Onze collectie interieur design items komen vanuit de gehele wereld. Landen zoals:

- Brazilië
- Peru
- Pakistan
- China
- Zuid-Amerika
- Marokko

Dit zijn de bekendste landen waaruit Ruben Robijn mineralen en edelstenen importeert. Maar ook andere landen weten mineralenwinkel en edelsteen groothandel Ruben Robijn te verassen met hun prachtige mineralen.

Kwaliteit
Interieur design items kunnen erg verschillen van kwaliteit. Wat de één mooi vindt, vindt de ander maar niks. Zo kan het voorkomen dat prijzen enorm kunnen verschillen. Voor topstukken worden ook topprijzen gevraagd. Bij Ruben Robijn is de prijs slechts van 1 gegeven afhankelijk en dat is onze inkoopsprijs. Hoe gunstiger wij het inkopen, des te gunstiger is de prijs voor u. De inkoopsprijs bepaalt de verkoopprijs. Er wordt geen extra toeslag berekend omdat het elders duurder is. Het komt dus vaak genoeg voor dat u tegen meer dan billijke prijs een collector item kan inkopen.

Showroom
Mineralen groothandel Ruben Robijn heeft al zijn woondecoratie artikelen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt deze interieur design stukken direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel of praktijk samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Groothandel en Mineralenparadijs Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
[email protected]

Filteren op

Categorieën
more... less
Prijs
3 17000
Edelsteen
more... less
Herkomst
more... less
Maat
more... less
Filter

Aanbiedingen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.