Beoordeling 9 gebaseerd op 628 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Yoni massage 

Yoni massage

 

Yoni eieren, ook wel tantra ei of energie ei genoemd, zijn erg in opkomst, het afgelopen jaar wordt er veel informatie over verstrekt via verschillende kanalen en zijn de reacties erg enthousiast te noemen. Het ei wordt door vrouwen gebruikt om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen na een zw...

 

Yoni eieren, ook wel tantra ei of energie ei genoemd, zijn erg in opkomst, het afgelopen jaar wordt er veel informatie over verstrekt via verschillende kanalen en zijn de reacties erg enthousiast te noemen. Het ei wordt door vrouwen gebruikt om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie, doorbloeding, stevigheid en het orgastisch vermogen.


Bij groothandel Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij groothandel Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeutenartikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze is verkrijgbaar in boekvorm en binnenkort is ook onze App hiervan verkrijgbaar. Deze geeft vele extra mogelijkheden aan u als therapeut. Ook hier op onze website vindt u veel informatie over de werking van edelstenen en gebruik hiervan.

We hebben eigenlijk 6 groepen aan therapeutenartikelen.

1. Chakra-artikelen
2. Pendels
3. Massage-artikelen
4. Overige behandelartikelen
5. Trommelstenen
6. Hot- en coldstones

Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn worden de pendels met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Meer
Toont 1 - 28 uit 35 items

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen

  • Social Media

  • GRATIS BEZORGD VANAF € 250,00

    Snelle levering

    Kundige klantenservice

    Niet goed, geld terug!