Beoordeling 9 gebaseerd op 1040 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Yoni massage 

Yoni massage

 

Yoni eieren, ook wel tantra ei of energie ei genoemd, zijn erg in opkomst, het afgelopen jaar wordt er veel informatie over verstrekt via verschillende kanalen en zijn de reacties erg enthousiast te noemen. Het ei wordt door vrouwen gebruikt om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen na een zwa...

 

Yoni eieren, ook wel tantra ei of energie ei genoemd, zijn erg in opkomst, het afgelopen jaar wordt er veel informatie over verstrekt via verschillende kanalen en zijn de reacties erg enthousiast te noemen. Het ei wordt door vrouwen gebruikt om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie, doorbloeding, stevigheid en het orgastisch vermogen.


Bij groothandel Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij edelstenenwinkel Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeutenartikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze geeft vele extra mogelijkheden aan u als therapeut. Ook hier op onze website vindt u veel informatie over de werking van edelstenen en gebruik hiervan.

We hebben eigenlijk 6 groepen aan therapeutenartikelen.

1. Chakra-artikelen
2. Pendels
3. Massage-artikelen
4. Overige behandelartikelen
5. Trommelstenen
6. Hot- en coldstones


Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn worden de massage-artikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
info@rubenrobijn.nl

Meer
Toont 1 - 28 uit 34 items

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen