Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Op deze pagina van groothandel en Mineralenparadijs Ruben Robijn vind u onze aanbiedingen. Deze pagina is er een om in de gaten te houden. Het kan voorkomen dat we iets extra gunstig hebben kunnen inkopen of dat we er juist iets sneller van af willen. En dat allemaal in uw voordeel. Dat is de bedoeling met deze aanbiedingen bij edelstenenwinkel Ruben Robijn. 


Helende werkingen mineralen
Alle aangeboden mineralen hebben een toegeschreven helende werking. In de alternatieve geneeskunde worden mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende stenen. Zij werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens. Iedere steensoort heeft zijn unieke kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving.

Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijke oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.
Groothandel en mineralenparadijs Ruben Robijn heeft op deze site een mineralen databank waarin alle bijzondere helende werkingen van mineralen zijn beschreven.

Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn worden de mineralen en edelstenen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenen groothandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenen groothandel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Groothandel en mineralenparadijs Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
[email protected]

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.