Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ringen

Zilveren ringen

We hebben bij Ruben Robijn een aardige collectie zilveren ringen. Alle zilveren ringen bevatten een 1 of meerdere edelstenen. Vele edelstenen soorten sieren deze bijzondere edelsteenringen. 


Elke maand wordt de voorraad opgefrist met nieuw modellen. Onze edelsteenringen komen voornamelijk uit Azië. Ze zijn goed afgewerkt en hebben een goede kwaliteit edelsteen. We zorgen ervoor dat er een goede balans is tussen het zilver en de edelsteen. De edelsteen moet niet te groot zijn, behalve wanneer dit gewenst is. De edelsteenringen worden bij Ruben Robijn verkocht per gram.

Magische eigenschappen van edelstenen
Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft op dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander. Voorbeelden edelstenen:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.