Beoordeling 9 gebaseerd op 1040 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Engelenhangers 

Engelenhangers


Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en...


Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Edelstenen engelenhangers
De edelstenen engelenhangers zijn circa 20 mm groot en geslepen in een engelenvorm. Deze engelen omarmen en beschermen je met hun vleugels. De engelen zijn er voor u. Engelen begeleiden. Ze begeleiden u gedurende uw hele aardse leven. Wij verkopen deze symboolengelen bij Ruben Robijn in diverse mineraalsoorten en kleuren.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelstenen engelenhangers van Ruben Robijn worden met zorg in China vervaardigd en zijn voorzien van een geboord gaatje waarin een gelijmd oogje is bevestigd.

De Ruben Robijn edelstenen engelenhangers kunnen vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij u garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

12 maanden garantie!
Door het gebruik van speciale zeer krachtige twee componenten lijm kunnen wij u makkelijk 12 maanden garantie geven op het loslaten.

Wij hebben bij Ruben Robijn verschillende soorten mineralen edelstenen engelenhangers op voorraad:

Edelstenen Engelenhanger Agaat mos

Edelstenen Engelenhanger Jaspis

Edelstenen Engelenhanger Aventurijn

Edelstenen Engelenhanger Obsidiaan sneeuwvlok

Edelstenen Engelenhanger Bergkristal

Edelstenen Engelenhanger Sodaliet

Edelstenen Engelenhanger Fluoriet

Edelstenen Engelenhanger Tijgerijzer

Edelstenen Engelenhanger Goldfluss

Edelstenen Engelenhanger Tijgeroog

Edelstenen Engelenhanger Heliotroop

Edelstenen Engelenhanger Angel aura

Edelstenen Engelenhanger Jade

Edelstenen Engelenhanger Lavendel aura


Wilt u meer informatie over de specifieke werking van alle mineralen edelsteenhangers?
Klik hier.

Meer
Toont 1 - 28 uit 69 items

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen