Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Overige therapeut artikelen

Overig

Bij edelstenenwinkel Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij edelstenenwinkel Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeutenartikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze geeft vele extra mogelijkheden aan u als therapeut. Ook hier op onze website vindt u veel informatie over de werking van edelstenen en gebruik hiervan. Klik hier voor meer informatie! 


We hebben eigenlijk 6 groepen aan therapeutenartikelen.

1. Chakra-artikelen
2. Pendels
3. Massage-artikelen
4. Overige behandelartikelen
5. Trommelstenen
6. Hot- en coldstones

Overige behandelartikelen
Al duizenden jaren gebruiken mensen kristallen om hun helende werking. In feite zijn ze 1 van de oudste vormen van genezing en ze zijn altijd voor bescherming gebruikt. Kristallen passen zich aan je manier van leren aan, ondersteunen optimaal welzijn en versnellen inzicht en spirituele groei. Meer weten? Klik hier! Groothandel Ruben Robijn levert de navolgende overige therapeutenartikelen:

Trommelstenen
Headache relief crystals
- Zoutsteen scrub-blok/hart
Edelsteen biotensoren
- Talismanstenen
Salie
- Kristallen klankschalen
- Messing klankschalen
Waterstenen

Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn worden de massage-artikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Mineralenwinkel en groothandel Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
[email protected]

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.