Beoordeling 9 gebaseerd op 1160 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wellness 

Wellness

 

Wellness is een samenvoeging van welbevinden, je lekker voelen oftewel je goed voelen. Eigenlijk betekent het niets anders dan gezond zijn. Wellness is hiervoor het verzamelbegrip waaronder we alles scharen wat ons welbevinden positief kan beïnvloeden. Van lichaamsverzorging tot balans tussen geest en lichaam, van voeding tot spiritualiteit, ...

 

Wellness is een samenvoeging van welbevinden, je lekker voelen oftewel je goed voelen. Eigenlijk betekent het niets anders dan gezond zijn. Wellness is hiervoor het verzamelbegrip waaronder we alles scharen wat ons welbevinden positief kan beïnvloeden. Van lichaamsverzorging tot balans tussen geest en lichaam, van voeding tot spiritualiteit, van wonen tot reizen.

Wij merken dat de trend van de laatste jaren zicht heeft doorgezet in Wellness- artikelen onder de reform- en natuurwinkels. Dit is nog steeds een opgaande lijn. De consumenten hebben een toenemende interesse in deze artikelen om verscheidene redenen. Wie wil zich nou niet goed voelen? Iedereen toch?

Bij Ruben Robijn hebben wij een zeer leuk assortiment aan Wellness-artikelen.

Aroma diffusers

Anti straling kit

Abalone schelp

Abalone ontlaadschelp

Abalone oplaadschelp

Abalone welvaartschelpen

Feng shui hangers

Feng shui piramiden

Feng shui bollen

Himalaya tafelzout

Salie

Waterzuiveringsets

Wierookbrander

Yin Yang doosjes

Zoutsteen deodorant

Meer
Toont 1 - 28 uit 35 items

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen