Beoordeling 9 gebaseerd op 1160 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Splitarmbanden K t/m Q 

Splitarmbanden K t/m Q

 

De edelsteen splitarmbanden worden door Ruben Robijn als één van de weinige leveranciers aangeboden met bijpassend collier. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en m...

 

De edelsteen splitarmbanden worden door Ruben Robijn als één van de weinige leveranciers aangeboden met bijpassend collier. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en mineralen. Klik hier voor de bijpassende kettingen.

De laatste jaren ervaren wij dat de kopers van edelstenen en mineralen steeds meer behoefte hebben om informatie over de helende werking en eigenschappen te krijgen en vaak geeft dat een extra koopimpuls.
Klik hier en kijk voor de aardigheid eens op onze mineralen databank.

Wij hebben o.a. de volgende splitarmbanden in het assortiment:

Splitarmband Kattenoog

Splitarmband Koraal

Splitarmband Kyaniet

Splitarmband Labradoriet

Splitarmband Lapis Lazuli

Splitarmband Limoenkwarts

Splitarmband Maansteen wit

Splitarmband Maansteen oranje

Splitarmband Maansteen grijs

Splitarmband Maansteen wit/blauw

Splitarmband Obsidiaan sneeuwvlok

Splitarmband Onyx

Splitarmband Onyx groen

Splitarmband Peridoot

 

Mocht er toch een soort steen zijn die u niet vinden kan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het zoeken.

Meer
Toont 1 - 24 uit 24 items