Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1277 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Therapeuten

Therapeuten

Edelstenen & Mineralen 
Bij groothandel en mineralenwinkel Ruben Robijn kopen meer dan 1500 therapeuten hun specifieke benodigdheden in. Bij groothandel Ruben Robijn hebben wij een hele collectie therapeut artikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend bij ons. Deze is verkrijgbaar in boekvorm en binnenkort is ook onze App hiervan verkrijgbaar. Deze geeft vele extra mogelijkheden aan u als therapeut. Ook hier op onze website Ruben Robijn vindt u veel informatie over de werking van edelstenen en gebruik hiervan. Klik hier voor meer informatie!

We hebben eigenlijk 4 groepen aan therapeuten-artikelen.

1.Chakra-artikelen
2. Pendels

3. Massage-artikelen

4.
Overige behandel-artikelen

Chakra’s
Iedereen heeft ze, chakra’s. Wielen die ons voorzien van onze dagelijkse energiestroom. Als er een blokkade optreedt bij een chakra, wordt die energiestroom onderbroken en raakt die heerlijke chakra-energie uit balans. Meer weten? Klik hier! Groothandel Ruben Robijn levert de navolgende chakra artikelen:

Chakra donut sets
-
Chakra schijfstenen set
- Chakra hangers

-
Chakra healing wands
-
Chakra kaarsen
-
Chakra massage artikelen
-
Chakra piramide
-
Chakra pendelkettingen
-
Chakra klankschalenset

Pendels
Pendels van edelsteen dienen om antwoorden te verkrijgen. Men kan er inzichten mee opdoen en vragen mee beantwoorden. De enige vraag die resteert is: welk model of mineraal gaat het worden? Meer weten? Klik hier! Mineralenwinkel Ruben Robijn levert de navolgende pendelartikelen:

- Pendels druppelvorm
-
Pendels facet geslepen
-
Pendels luxe verzilverd
-
Pendels Aura kwarts
-
Pendels messing
-
Pendels reiki
-
Pendel chakra

Massage
Hotstone massage is een “nieuwe” vorm van massage in Europa, die eigenlijk al eeuwen oud is. Eén van de mooiste en meest succesvolle massagevormen die er is. Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. Meer weten? Klik hier! Edelstenenwinkel Ruben Robijn levert de navolgende massage-artikelen:

-Hotstone setjes
-
Hotstones los
- Massage griffels

- Massage staven Seleniet

-
Handstenen
-
Hot/coldstones
-
Behandelstaven uit Indonesië

Overige behandelartikelen
Al duizenden jaren gebruiken mensen edelstenen en kristallen om hun helende werking. In feite zijn ze 1 van de oudste vormen van genezing en ze zijn altijd voor bescherming gebruikt. Kristallen passen zich aan uw manier van leren aan, ondersteunen optimaal welzijn en versnellen inzicht en spirituele groei. Meer weten? Klik hier! Groothandel Ruben Robijn levert de navolgende overige behandelartikelen:

Trommelstenen
-
Headache relief crystals
- Zoutsteen scrub-blok/hart

- Edelsteen biotensoren

-
Talisman stenen
- Salie

-
Kristallen klankschalen
- Messing klankschalen

-
Waterstenen

Kwaliteit
Bij mineralenparadijs Ruben Robijn worden de therapeuten-artikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze therapeuten-artikelen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië.

Showroom
Mineralenhandel Ruben Robijn heeft al zijn therapeuten-artikelen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de therapeuten-artikelen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralenwinkel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralenparadijs Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Edelsteen groothandel Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
[email protected]

Filteren op

Categorieën
more... less
Prijs
2 912
Edelsteen
more... less
Herkomst
more... less
Maat
more... less
Filter

Aanbiedingen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.