Beoordeling 9 gebaseerd op 1160 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

The stone of stenen 

The stone of stenen

 

Al duizenden jaren zijn de werkingen van edelstenen bekend in vrijwel alle wereld- en natuurgodsdiensten. Tegenwoordig leren we in de Westerse wereld ook steeds meer over edelstenen en mineralen en hun positieve energie. Deze ‘The stone of’ stenen kunnen eenvoudig meedragen worden in de broekzak of in de hand gehouden worden, bijvoorbeeld tij...

 

Al duizenden jaren zijn de werkingen van edelstenen bekend in vrijwel alle wereld- en natuurgodsdiensten. Tegenwoordig leren we in de Westerse wereld ook steeds meer over edelstenen en mineralen en hun positieve energie. Deze ‘The stone of’ stenen kunnen eenvoudig meedragen worden in de broekzak of in de hand gehouden worden, bijvoorbeeld tijdens het televisie kijken. ‘The stone of’ edelstenen zijn stuk voor stuk uniek en geheel handgeslepen en zijn er om hun energie aan de drager te schenken.

Wij hebben de volgende 12 ‘The Stone of’ edelstenen in het assortiment:

Werking

Edelsteen

Kleur

Balans

Fluoriet

paars / groen

Geluk

Calciet

geel

Harmonie

Sodaliet

blauw / wit

Hoop

Onyx

zwart

Kracht

Bergkristal

wit / transparant

Liefde

Roze

roze

Moed

Blauwe kwarts

blauw

Succes

Aventurijn

groen

Voorspoed

Aventurijn oranje

oranje

Vrede

Jaspis

rood

Vreugde

Tijgeroog

bruin

Wijsheid

Amethist

paars


‘The stone of’ serie is verpakt in een plastic hoesje met daarin een displaykaartje waarop de werking van de desbetreffende steen en werking is beschreven.

Disclaimer
Raadpleeg bij chronische klachten altijd eerst een arts. Onze edelsteenproducten kunnen een hulpmiddel zijn maar kunnen niet als vervanging dienen voor een medicijn of medisch personeel.

Meer
Toont 1 - 12 uit 12 items