Beoordeling 9 gebaseerd op 1152 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Fashion oorbellen 

Fashion oorbellen

 

We hebben 6 soorten fashion oorbellen in ons assortiment, geschikt voor een mooie displaytoren in combinatie met fashion armbanden, fashion kettingen, fashion sleutelhangers en fashion bedels. De kaartjes met kerneigenschappen van de edelsteen zijn uitgevoerd in lentekleuren, fris en kleurrijk. Dit staat erg leuk in de winkel en valt op door z...

 

We hebben 6 soorten fashion oorbellen in ons assortiment, geschikt voor een mooie displaytoren in combinatie met fashion armbanden, fashion kettingen, fashion sleutelhangers en fashion bedels. De kaartjes met kerneigenschappen van de edelsteen zijn uitgevoerd in lentekleuren, fris en kleurrijk. Dit staat erg leuk in de winkel en valt op door zijn vele kleuren. Deze verpakking vormt het een leuk cadeau voor uw klant om aan vrienden of familie te schenken.

De laatste jaren ervaren wij dat de kopers van edelstenen en mineralen steeds meer behoefte hebben om informatie over de helende werking en eigenschappen te krijgen en vaak geeft dat een extra koopimpuls. Kijk voor de aardigheid eens op onze mineralen databank.
Klik hier om er direct heen te gaan.

De volgende Fashion oorbellen bieden wij u aan:

- Fashion oorbellen nr. 1 Sodaliet
- Fashion oorbellen nr. 2 Hematiet
- Fashion oorbellen nr. 3 Amethist
- Fashion oorbellen nr. 4 Roze kwarts
- Fashion oorbellen nr. 5 Turkoois
- Fashion oorbellen nr. 6 Bergkristal

Kijk eens ook naar onze andere artikelen in de Fashion serie:

- Fashion kettingen
- Fashion armbanden
- Fashion sleutelhangers
- Fashion bedels

Meer