Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1255 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Plexiglas displays

Plexiglas displays

 

Ruben Robijn heeft ook mooie plexiglas displays ter beschikking, welke u kunt vullen met displayartikelen welke wij op voorraad hebben. Omdat winkelruimte altijd beperkt is, bieden wij ook een verscheidenheid aan kleine compacte lege displays aan, in voorraad hebben wij ca. 70 types displays gevuld en ca. 25 types leeg, bijvoorbeeld:

- Displaytorens
- Plexiglas displays
- Staande displays
- Toonbank displays
- Verkoopdozen
- Vakkendisplays
- Verpakkingsdozen

Ruben Robijn vult deze displays standaard met de best lopende en meest bekende mineralen en sieraden.
Wij hebben ca. 750 edelsteen artikelen in voorraad welke geschikt zijn voor displays. Als één van de weinige winkels levert Ruben Robijn bijna elke soort steen, ketting of armband, in het splitassortiment. De splitsieraden met een displaykaartje (uitlegkaartje) zijn weliswaar door verpakkingskosten geprijsd dan de losse splitsieraden, maar wij zagen de omzet bij veel klanten verdubbelen. Het product oogt beter, behoeft verder geen uitleg en is zeer geschikt als cadeautje.
Wij hebben bijvoorbeeld de volgende items (ca. 750 artikelen) in voorraad bij Ruben Robijn:

- Beschermengelen
- Engelenhangers
- Donut levensspiralen
- Feng shui hangers
- Gemstones fashion sieraden
- Gezondheidshangers
- Powerbead armbanden
- Splitsieraden
- Sterrenbeeldhangers
- The stone of stenen
- Zilveren colliers
- Edelsteenautomaat


Wensen
Indien u speciale soorten of een afwijkende hoeveelheid van een bepaalde soort wenst, dan is dit natuurlijk geen probleem. U kunt dit aangeven in het opmerkingsveld van uw bestelling. Deze producten maken van iedere edelsteensoort een leuke gift. Uw medewerkers behoeven niet speciaal geschoold te zijn in edelstenen, want elke verpakking vermeld precies wat de inhoud is en wat de eventuele werking is. Natuurlijk kunt u alles los bestellen op deze website.

Ook leeg verkrijgbaar
De displays zijn natuurlijk ook leeg verkrijgbaar. Dan kunt u er een eigen collectie ophangen.

Showroom
Ruben Robijn heeft al zijn gevulde displays uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de displays direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.