Beoordeling 9 gebaseerd op 1160 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Splitkettingen K t/m Q 

Splitkettingen K t/m Q

 

De edelsteen splitkettingen worden door Ruben Robijn als één van de weinige leveranciers aangeboden met bijpassende armband. We noemen deze kettingen ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitkettingen van vele soorten edelstenen en ...

 

De edelsteen splitkettingen worden door Ruben Robijn als één van de weinige leveranciers aangeboden met bijpassende armband. We noemen deze kettingen ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitkettingen van vele soorten edelstenen en mineralen. Klik hier voor de bijpassende armbanden.

De laatste jaren ervaren wij dat de kopers van edelstenen en mineralen steeds meer behoefte hebben om informatie over de helende werking en eigenschappen te krijgen en vaak geeft dat een extra koopimpuls.
Klik hier en kijk voor de aardigheid eens op onze mineralen databank.

Wij hebben o.a. de volgende splitkettingen in het assortiment:

Splitketting Kattenoog

Splitketting Koraal

Splitketting Kyaniet

Splitketting Labradoriet

Splitketting Lapis Lazuli

Splitketting Limoenkwarts

Splitketting Maansteen wit

Splitketting Maansteen oranje

Splitketting Maansteen grijs

Splitketting Maansteen wit/blauw

Splitketting Obsidiaan sneeuwvlok

Splitketting Onyx

Splitketting Onyx groen

Splitketting Peridoot

 

Mocht er toch een soort steen zijn die u niet vinden kan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het zoeken.

Meer
Toont 1 - 23 uit 23 items